A Platina –Bau Zrt., mint építőipari vállalkozás a közmű építés szerteágazó területein tevékenykedik.

Társaságunk főbb profiljába tartozik a közműépítés, szennyvízvezetékek kiveitelezése, vízellátó rendszerek, vízvezetékek, vízelvezető árkok, csapadékcsatornák, szénhidrogén szállító, gázelosztó és gázvezetékek építése.

Közműépítés, szennyvízvezetékek kivitelezése

Társaságunk több éves tapasztalattal és hozzá értő gyakorlattal végzi nagyobb településeken is a szennyvíz csatornahálózatok és műtárgyaikkal összefüggő rendszerek teljes körű kivitelezését.

 

Vízellátó rendszerek, vízvezetékek építése

Cégünk fontosnak tartja, hogy a rendelkezésre álló sokrétű és folyamatosan fejlődő infrastruktúránkkal a lehető legmagasabb minőségben vízellátó rendszerek, vízvezetékek teljes körű kiépítését, valamint a vízminőség javító programok keretén belül a régi vezetékek cseréjét és víztisztító berendezések kivitelezését vállalja évről évre.

 

Vízelvezető árkok, csapadékcsatornák építése

Referenciáink között többször is szereplő munkák a vízelvezető árkok, csapadékcsatornák létesítése, melyeket akár a szélsőséges időjárási körülmények következményeként a teljes rekonstrukció igénye mellett is sikerre tudtunk vinni.

 

Szénhidrogén szállító, gázelosztó és gázvezetékek építése

Társaságunk megfelelő tanúsítványokkal is alátámasztott, valamint minősített hegesztőinknek köszönhetően a gázelosztó és gázvezetékek kiépítésében is jártasságot szerzett az elmúlt években és folyamatos fejlesztés alatt tartja ezen profilját.

 

Társaságunk a kiváló technikai felszereltségnek és magas fokon képzett szakembergárdának köszönhetően szinte bármilyen építési beruházás kivitelezésére képes, első osztályú minőségben, a Megrendelő elvárásainak megfelelően.