A cégcsoport 35 éves múltra visszatekintő tagja a Platina Bau Zrt. A társaság elődjét 1986-ban alapította Katics József és id. Katics József. A kezdeti nehézségek legyőzése után a társaság lépcsőzetes építkezést követve a mai világ kihívásainak megfelelő vállalkozássá nőtte ki magát: egy olyan komplex építőipari céggé, amely a közműépítés szerteágazó területein tevékenykedik.

Társaságunk a kiváló technikai felszereltségnek és magas fokon képzett szakembergárdának köszönhetően, szinte bármilyen építési beruházás kivitelezésére képes, első osztályú minőségben, a Megrendelő elvárásainak megfelelően. A jól elvégzett munkák referenciái lehetővé tették a megrendelők körének kiszélesítését. 

A vállalkozás szem előtt tartva a társaság infrastrukturális fejlesztését. A Pécs, Faiskola utcai telephelyén, kialakította új központját, javítva a munkák előkészítő tevékenységét, a gépkarbantartások elvégzésének feltételeit, és nem utolsó sorban a dolgozóik szociális és egészségügyi körülményeit.

A munkavégzés színvonalának javítása érdekében, minőség biztosítási rendszert működtetünk, mely felöleli tevékenységi köreinket.

Eddigi eredményeinket annak köszönhetjük, hogy elkészült munkáinkat magas színvonalon, igényesen nem csupán gazdasági érdekeinket szem előtt tartva valósítottuk meg. Minden esetben Megrendelőink megelégedésével zártuk, zárjuk munkáinkat mely annak köszönhető, hogy megbízásunk tárgyát nem csupán egy feladatnak tekintjük.

Úgy gondoljuk ez csak akkor érhető el, ha a Megrendelővel együtt a közös célt szem előtt tartva dolgozunk.

Céljaink elérésében segít minket a biztos finanszírozási és műszaki háttér, magasan képzett szakember gárda, alkalmazottaink lojalitása, elkötelezettségünk a folyamatos szakmai fejlődés iránt.

A cég neve: PLATINA- BAU Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.    
A társaság rövidített neve: PLATINA- BAU Zrt.
A társaság székhelye: 7632 Pécs, Faiskola u. 3.
A társaság cégjegyzékét vezető bíróság: Baranya Megyei Cégbíróság
Adószáma: 12491296-2-02
A társaság számlavezető pénzintézete: OTP Bank Zrt.
Pénzforgalmi jelzőszáma: 11731001-20651938

Tevékenységünk fő területei:

Az elmúlt évek fejlesztési eredményei:

A társaság állóeszköz állománya 637 millió forint. 

A feladatok növekedésével egyidejűleg az irányító személyzet létszáma megkétszereződött, a képzettség, a szervezettség színvonala és az irányítás minősége jelentősen fejlődött, a társaság dinamikusan javította eredményeit.

A társaság tulajdonosainak a jelmondata:

“További fennmaradásunkhoz és eredményes működésünkhöz szükséges állandó fejlődés érdekében valljuk, hogy a jelenlegi állapotnál mindig van jobb. 

Cégvezetésünk kötelességének tekinti, hogy olyan körülményeket teremtsen, ahol mindenki jól érzi magát, állandóan fejlesztheti és teljes mértékben hasznosíthatja képességeit.”