Szennyvízkezelő rendszerek, műtárgyak építése

Szennyvízkezelő rendszerek létesítésében és műtárgyak építésében ebben az évben is sikeres munkákat tudhatunk magunkénak, a több éves múlttal rendelkező művezetőinknek és a folyamatosan bővülő létszám és eszközparknak köszönhetően.

 

Kézi, földmunka, gépi földmunka, régészeti feltárás

A régészeti feltárás leggyakoribb módszere az ásatás, melyet géppel és kézzel egyaránt szükséges végezni.  Amikor a föld alól tárják fel pontos tervek és rendszerezés alapján a múltbeli épületek vagy sírok maradványait. A munkavégzés rendkívüli pontosságot igényel mind gépi felszereltségben, mind gépkezelői szakmai tudásban, melyben Társaságunk többször is bizonyította rátermettségét.

 

Útépítés, térburkolás

Társaságunk az elmúlt években nagyobb projektek keretén belül, vagy akár helyreállítási munkák részeként is többször végzett aszfaltos utak kiépítését, nagyobb összefüggő felületek szilárd burkolatának kialakítását. 

 

Magasépítés

A mélyépítési tevékenységek mellett fontosnak tartjuk Cégünk folyamatos fejlődését, melynek egyik lépése a magasépítésben szerzett tapasztalatok megszerzése és bővítése is.  Az idei évben ezen céljainkkal is büszkélkedhetünk.

 

Cégünk közműépítésen túl nagytömegű földmunkát is végez, számos térségi és országos régészeti beruházás kézi és gépi földmunkájában vesz részt.

Sokrétű tevékenységeink között szerepel még út,- járda és térburkolatok építése, felújítása. Valamint különféle bontási munkálatok.

Társaságunk a kiváló technikai felszereltségnek és magas fokon képzett szakembergárdának köszönhetően szinte bármilyen építési beruházás kivitelezésére képes, első osztályú minőségben, a Megrendelő elvárásainak megfelelően.

Eddigi eredményeinket annak köszönhetjük, hogy elkészült munkáinkat magas színvonalon, igényesen nem csupán gazdasági érdekeinket szem előtt tartva valósítottuk meg. Minden esetben Megrendelőink megelégedésével zártuk, zárjuk munkáinkat mely annak köszönhető, hogy megbízásunk tárgyát nem csupán egy feladatnak tekintjük.

Úgy gondoljuk ez csak akkor érhető el, ha a Megrendelővel együtt a közös célt szem előtt tartva dolgozunk.
Céljaink elérésében segít minket a biztos finanszírozási és műszaki háttér, magasan képzett szakember gárda, alkalmazottaink lojalitása, elkötelezettségünk a folyamatos szakmai fejlődés iránt.